Profile

Join date: Oct 28, 2022

About


bloxs crypto


250 EUR handelen zonder verificatie

Let op: je document moet natuurlijk wel geldig zijn en je moet 18 jaar of ouder zijn om de app te mogen gebruiken.

Vereist iPadOS 13.0 of nieuwer.

Goeie app

Decentraland

Android SNX

BLOX Crypto en Bitcoin Trading - Apps op Google Play

BNB

KSM

BNB

Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend.

Cryptovaluta zijn digitale munten die gebruik maken van cryptografie. Veel van deze munten hebben een eigen blockchain.

MLN

Binance Coin

Polygon

Litecoin

SOL

E-mail, live chat en social media.

5. Wat kan u doen met crypto’s?

Door inflatie worden uw euro’s ieder jaar alsmaar minder waard, ook al valt dat misschien niet zo snel op. Door te sparen in cryptomunten kan u de waarde van uw spaargeld behouden of vergroten. Dat is trouwens geen financieel advies, want u kan ook geld verliezen met cryptocurrency. Ook hier geldt: lees u goed in voor u investeert.

Hedera

OMG

UNI

Dat is een groot verschil met het geld dat u gewend bent, zoals de euro. Daar print de Europese Centrale Bank het geld en controleren en verwerken commerciële banken de transacties. Crypto’s geven die macht weer terug aan het individu.

De vraag naar crypto groeit, en dat vraagt om producten op maat. Wilt u crypto’s traden, lenen of uitlenen, en heeft u geen vertrouwen in een derde partij? Dan kunt u dit decentraal doen, van persoon tot persoon. Decentrale Financiën (DeFi) is de verzamelnaam voor projecten die dit soort services aanbieden.

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

Wilt u op andere plekken in Nederland betalen met cryptovaluta? Dan moet u goed zoeken. Gelukkig zijn er steeds meer locaties waar u terecht kan met uw cryptomunten.

8. BLOX – Alles wat je moet weten! – Crypto Insiders

1,4K beoordelingen

Om een gevarieerde account te krijgen, moet je jouw identiteitsbewijs uploaden in de app. Dit hele proces is volledig geautomatiseerd, bij mijn duurde het upgraden van mijn account slechts 10 minuten.

NANO

Origin Protocol

Waves

Lange en korte termijn

Deals

Check de algemene voorwaarden onder het genot van een theetje, en daarna ben je klaar voor de start!

SushiSwap

EOS

Wel zijn er hulpmiddelen die u kan gebruiken om op het goede punt toe te slaan. Lees hier onze tips en u herkent in no-time wat het juiste moment is om in te stappen.

Bij BLOX kun je zoveel handelen als je zelf wilt. De app kent slechts één soort limiet: het stortingslimiet. Je kan dus een maximumbedrag in euro’s storten in een bepaalde tijdsperiode.

MKR

CRV

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

Tezos

Wat zijn cryptovaluta en hoe werkt het? - Cryptogeld uitgelegd

Algorand

Binance Coin

Flow

Ox

SUSHI

Hedera

Wij raden je aan om slechts een bedrag te investeren in cryptocurrency dat je bereid bent om te verliezen. De koers van een cryptomunt is namelijk erg beweeglijk. Je kan veel geld verdienen, maar ook verliezen. Tegelijkertijd geloven wij dat cryptocurrency een van de meest interessantste investeringen is die je kan doen.Wil je crypto's kopen, doe dan vooral je eigen onderzoek. Lees nieuwsartikelen. Bekijk technische analyses. Ontdek hoe crypto werkt. En wie weet overtuig je jouw familieleden aan het volgende kerstdiner!

COMP

GRT

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1.000 aan digitale valuta.

BAL

Identificatie­methode

Toon

ANT

Uniswap

3. Tegoed opwaarderen

Dus stel: je koopt voor € 50,– aan bitcoin, dan betaal je hierover slechts € 0,50 transactiekosten.

Dydx

NANO

Grootte

Dash

SNX

Vereist iOS 13.0 of nieuwer.

APE

Happycoins: 5.55%

FTT

BTC Direct: 2.01% + transactiekosten

Aragon

Duur! Hoge transactiekosten.

XMR

Regulatie

Gnosis

Bitcoin is de allereerste crypto, maar coins zijn er in alle soorten en maten. Inmiddels zijn er duizenden crypto’s, ieder met een eigen focus en functie. Toch kan u de meeste crypto’s in categorieën verdelen. Waar moet u dan aan denken?

Wat is Weareblox?BLOX is een erg handige applicatie die je eenvoudig op je mobiele telefoon kan downloaden. Deze applicatie kent veel handige opties die het handelen of beleggen in cryptocurrencies vereenvoudigen. Zoals al eerder genoemd hoef jij geen technische kennis te hebben om deze applicatie te gebruiken en is deze app dus bijzonder geschikt voor de oudere doelgroep.Daarnaast heb je ook geen wallet nodig als je de BLOX app gebruikt. In de BLOX app zit namelijk een zogenaamde custody-dienst die een veilige opslag vormt voor alle cryptomunten die jij koopt.Via de BLOX applicatie koop je gemakkelijk cryptocurrencies door euro’s te storten vanaf je bankrekening. De app biedt maar liefst 70+ verschillende cryptovaluta’s aan, waaronder Bitcoin (BTC), Chainlink (LINK) en Polkadot (DOT). Vergeleken met de concurrentie is dit aanbod niet heel erg groot, maar het groeit wel snel.In deze review laten wij jou kennis maken met de BLOX app, zodat jij aan het eind van dit artikel zelf kunt bepalen of jij de BLOX applicatie wilt gaan gebruiken of niet.Hoe werkt de BLOX app?Je kan de app eenvoudig downloaden voor je Apple of Android smartphone vanuit de App Store. Na een succesvolle installatie kan je de app openen en een account registreren. Helaas is de registratie stopgezet voor nieuwe klanten.Voor nu is de app dus onbruikbaar voor nieuwe gebruikers, maar wij verwachten dat de registraties weer geopend zullen worden in de toekomst. Lees hier meer waarom er nu een ledenstop is.

Hopelijk heb je nu genoeg handvatten en tools tot je beschikking om cryptocurrency te kopen en om jouw perfecte moment te bepalen. Toch nog vragen of twijfels? Neem dan even contact op met onze supportafdeling. Wij helpen je graag verder!

Beweeglijkheid

- Vanaf nu is het mogelijk om tot 10 verschillende coins te staken!- Je leest nu het laatste crypto nieuws in de BLOX app- We hebben meer informatie over coins toegevoegd- Het is nu mogelijk om prijs alerts in te stellen voor je favoriete coins- Bugfixes en prestatieverbeteringen

Informatie

Origin Protocol

Axie Infinity

Kinderspel.

5. ▷ Download Blox voor PC ¡ Windows ! – Fibonapps

ATOM

Hoe komt u aan crypto’s?

SAND

10. Zijn crypto’s veilig?

Kopen en vasthouden is een mooie strategie als u een focus hebt op de lange termijn. U hoeft zich dan minder druk te maken over dagelijkse koersbewegingen. Het nadeel is echter dat het soms langer kan duren voordat u een mooie winst te pakken hebt.

SRM

AXS

Cardano

Apecoin

Crypto kopen begint bij BLOX.

QTUM

Dus waar wacht je nog op? Let’s go!

DASH

Veelgestelde vragen

ICX

Diagnostiek

OGN

4+

Investeert u in cryptocurrency, dan is het belangrijk dat u een strategie hebt. Stel uzelf eerst een aantal vragen. Wilt u veel of weinig bezig zijn met traden? Wilt u snel resultaat hebben, of ligt uw focus meer op het opbouwen van vermogen op lange termijn?

LTC

Al vanaf 1 euro MANA

Categorie

DASH

Avalanche

XTZ

Hoe de app werktAanbod aan coinsTarieven en limietenEn nog veel meer!

ATOM

Via de BLOX-app zijn er maar liefst 31 coins te kopen en verkopen.

Curve

ADA

Synthetix

U kent nu de basis, maar hoe begint u met cryptovaluta? Hieronder geven we u een aantal algemene tips. Komen ze!

Gebruik code 5D38-2DCD-58BA voor gratis €10

KSM

Cryptovaluta zijn een digitale geldeenheden die gebruik maken van cryptografie. De eerste en verreweg bekendste crypto is bitcoin, en inmiddels bestaan er duizenden munten.

STORJ

Neem af en toe uw winst. Stijgen de koersen hard? Dan is het echt niet erg om eens wat te verkopen.

Balancer

KNC

XRP

Met BLOX handel je eenvoudig, veilig en snel in al je favoriete crypto’s. Je coins worden door ons zorgvuldig offline beheerd. Zo kun je dag en nacht zorgeloos traden.

Polkadot

1% (klik hier voor een vier keer goedkoper alternatief).

Bitcoin Cash

Wilt u crypto’s kopen, doe dan vooral uw eigen onderzoek. Lees nieuwsartikelen, bekijk technische analyses en ontdek hoe crypto werkt. En wie weet overtuigt u uw familieleden aan het volgende kerstdiner!

Limieten

USDT

Broker

Uniswap

iPhone

Zoals de reclame zegt: dit is je teken!

ZEC

Een andere oplossing is om een blockchain op te splitsen in meerdere zij-blockchains. Dit is wat Polkadot doet. Een bijkomend voordeel: iedere zij-keten kan naar wens worden aangepast!

Flow

Scams

bitcoin (BTC)ethereum (ETH)decentraland (MANA)aave (AAVE)storj (STORJ)yearn. finance (YFI)the graph (GRT)binance coin (BNB)

Bij BLOX doen we er alles aan om jouw veiligheid te garanderen. Zo worden alle coins in de app cold storage opgeslagen. Dat betekent dat de toegang naar alle crypto’s offline wordt opgeslagen. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig kan handelen!

App is momenteel instabiel

App-support

YFI

Geen.

Hoop online klachten

Naast betalen kan u ook handelen in crypto’s. Dat kunt u vergelijken met de aandelenmarkt. Door op de juiste momenten te kopen of te verkopen probeert u zoveel mogelijk winst te halen.

BLOX maakt crypto trading makkelijk. Ontdek BLOX! Dat is beleggen in cryptocurrency, maar dan zonder wallet. Crypto trading is nog nooit zo makkelijk

Curve

Beginners, die niets met hun crypto willen doen.

Suggesties voor jou

Copyright

Cryptocurrency kopen is makkelijker dan ooit met de app BLOX! In een paar seconden heb je je favoriete cryptocurrency, geen technische kennis vereist. De app is te downloaden voor Android en iOS.

Welke soorten crypto’s bestaan er?

Yearn Finance

OCEAN

iPhone

MKR

CRV

Gebruiks­gegevens

Bitcoin

MKR

Tron

App

DOT

NANO

NFT’s

The Sandbox

Oei! Hier lijkt iets mis te gaan. Probeer het opnieuw.

ETC

FTT

Mijn favoriete app

Nederlands, Engels, Frans, Spaans

LSK

INJ

Ripple

ANT Leuke app maar mis order functies

Coinmerce: 0.67%

BLOX is mijn favoriete crypto-app.

Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

FTX Token

Tether

DOGE

Hoe groter een netwerk is, hoe moeilijker het is om deze te hacken. Denk hierbij aan coins zoals bitcoin en ethereum. Het is dus vrijwel onmogelijk om een cryptocurrency-netwerk aan te vallen. Zeker als het om grote coins gaat.

Zcash

Te dure transactie kosten. Voor de rest wel een leuke app om te gebruiken voor beginners. Nuttig

MLN

MATIC

Wie zit er achter BLOX?

En dus ook om je favoriete cryptocurrency’s te kopen. Bezoek je deze website vanaf je computer ? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

ZRX

Nu kan je aan de slag! Klik op de knop helemaal linksonder en kies je favoriete cryptocurrency. Of spreid je kansen en kies voor meerdere cryptocurrency’s. Die keuze mag je helemaal zelf maken ;)

ENJ

Privacybeleid

VET

Ren

Goeie kwalitatieve crypto app✅Gebruik code 698B-G748-9266 voor gratis 10 euro!

Geschikt voor

Heb je een smartphone en een internetverbinding? Mooi! Dat is het enige wat je nodig hebt om BLOX te kunnen downloaden. En dus ook om je favoriete cryptocurrency’s te kopen.

Enzyme

Direct crypto kopen na het installeren van de gratis app. Je stapt al in vanaf 1 euro.

Bitvavo: 0.25%

Open je camera-app op je telefoon en richt op onderstaande QR-code.

Kyber Network

Dat bepaal je zelf. Maar de app BLOX helpt je daarmee. Bekijk gewoon vanaf je telefoon op elk moment van de dag de koers. Mooi moment gevonden? Koop dan in no-time je favoriete crypto met BLOX. En verkopen gaat net zo snel. Maak direct je winst over naar je bankrekening.

Prijs

COMP

OXT

Lisk

Ethereum Classic

Betaalmiddel

Website van de ontwikkelaar

The Sandbox

Contact­gegevens

HBAR

Chiliz

Transactiekosten

Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

Beleggen

Avalanche

Serum

Populaire DeFi-coins zijn bijvoorbeeld Uniswap, SushiSwap, Aave en Synthetix Network.

Dat is de missie. BLOX weet bitcoin zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor het grote publiek en dat is waar ze zich iedere dag voor inzetten .… Een greep uit het aanbod is:

Litecoin

‎BLOX crypto & bitcoin trading

BAT

CRV

Terra

Polkadot

Tether

XLM

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weareblox.app&hl=nl&gl=US

https://nl.trustpilot.com/review/www.weareblox.com

DYDX

Download BLOX en open een gratis account.

Solana

Vertrouwd door 500.000+ gebruikers

Super snel kopen en verkopen

EOS

Decentrale Financiën

Handel in de populairste coins

We raden u eerst aan om de basis van crypto te begrijpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze cryptopedia. Lees alles over uw favoriete munt, en word in no-time crypto-expert.

Binance Coin

https://apps.apple.com/nl/app/blox-crypto-bitcoin-trading/id1444159776

OGN

Tezos

Gnosis

Identificatie­methode

iOS en Android app beschikbaar (app-only).

Chainlink

LRC

Perpetual Protocol

CHZ

EOS

ANKR

Start met crypto traden!

BLOX is de alles-in-één crypto app ✓ Koop, verkoop en beheer de 10 meest bekende cryptocurrency’s met BLOX ✓ Zonder wallet en registratie!

LINK

Bitcoin is begonnen als decentraal alternatief op geld zoals de euro en de dollar. Deze crypto wordt gebruikt als betaalmiddel, of om digitaal waarde op te slaan. Er zijn ook tal van andere crypto’s die zich richten op betalingen. Denk aan Litecoin, Ripple en Dash.

Maar regelgeving kan ook weer een kans zijn. Komen er duidelijke wetten en regels? Dan geeft dat legitimiteit aan de crypto-sector. Dat kan voor sommige investeerders weer een motivatie zijn om te investeren.

Wallet

De nr. 1 crypto app van Nederland

Enjin Coin

Financiële gegevens

Als u zich in de situatie bevindt waarin u Blox op uw computer moet installeren, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. We hebben Bluestacks onder ons.

Met de handige crypto-app BLOX handelt u razendsnel. Wel met een kleine disclaimer: de markt is jong en is erg beweeglijk. Investeer daarom slechts wat u bereid bent te verliezen en doe altijd uw eigen onderzoek.

INJ

7. Wanneer crypto’s kopen?

3. BLOX Dé crypto-app van BTC Direct. Binnen 1 minuut je …

BNT

Dogecoin

Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro.Download nu de gratis app!

Meer dan 75 coins

Begin vandaag

Nano

Decentraland